top of page

R.I.P Skien Skatehall
Ord blir fattige i slike sammenhenger. Brått ble skatehallen på stevneplassen slukt av flammer, og tilbake står et helt miljø i sorg.

Jeg har i store deler av livet mitt forsøkt å overbevise alle «konservative» voksne at skateboarding er det ALLER BESTE man kan drive med innen egenorganisert idrett og fysisk aktivitet. Det er SÅÅÅ himla overførbart til de utfordringer man går igjennom i livet som menneske her på jorda. Det å lære seg fra barns alder av mestring, det å slå seg, få noen skrubbsår, reise seg opp igjen å prøve på nytt. DET BURDE VÆRT ET FAG PÅ BARNESKOLEN enkelt å greit.

Nå skulle vil hatt OL i 2020 i Tokyo og virkelig fått vist oss frem i beste sendetid på TV, men det ble utsatt til 2021 pga pandemien. Så fikk Skien NM-Veko og det blir en skikkelig fest, med skateboarding på Kjølnes, men vi bor i Norge og sommer i Norge er ofte regnvær. Vi hadde den perfekte backup på Stevneplassen. Den MÅ gjenreises så fort som fy. Håper virkelig politikere og miljøet nå møter oss med åpne armer, når vi nå nok engang må forsøke å overbevise.

Stolt av samholdet og mijøet i klubben, vi kommer sterkere tilbake, glad i dere alle.


Hilsen Styret

Comments


bottom of page