top of page

Hvor kan jeg skate i Grenland?

Skien Skatehall, Stevneplassen

Skatehallen i Skien er Grenlands eneste innendørs skatetilbud. Vi har en nyoppbygget og velutstyrt hall med alt du trenger for å ha det moro.

Lang curb, bowl, miniramp, bank, mannypad, trapper, unbox, corner pyramide, rails, a frame, og ikke minst masse trivelige folk!

Skien Skatehall.jpeg
last ned.jpeg
Betongparken Kjølnes, Porsgrunn

Betongparken ligger sentralt på Campus Kjølnes i Porsgrunn. Den har en streetcourse og en bowl. Parken har regulerte tider på sparkesykkel.

Lundedalen park, Skien

Pga dårlig underlag/asfalt bygde Grenland Skateboardklubb om skateparken i Lundedalen i Skien til spineramp. Ved hjelp av materialer fra Ulefoss/Jon Harald Aspheim og midler fra Sparebankstiftelsen.

416402041_298377549519000_522016017411829427_n.jpg
kongerod-skatepark-render.jpeg
Kongerød park, Skien

Skateparken på Kongerød i Skien er bygget av Scansis, og med ferdigramper fra ARC.

Heistad skatepark, Lundedalen ungdomsklubb Heistad

Skateparken på Heistad ligger utenfor ungdomsklubben i Lundedalen på Heistad.

Den har en miniramp og noen street obstacles.

Parken ble pusset opp med nye skatelite plater i 2017.

heistad.png

Skatespots

Torvet i Skien sentrum

Torvet i Skien sentrum, er kanskje den mest skatede spoten i Grenland. Siden det fines varmekabler under heller og belegningstein er det ofte skatebart her utenom sesongen.

Spoten har en graderende trapp som starter på ett trinn og ender på 8 trinn. Det er også flere marmorcurbs, små gaps, og en scene som funker som manualpad. Det er også fler andre spots rundt omkring i skien sentrum, men dårlig asfalt og krapp helling på bykjernen gjør at de ikke skates så mye.

Tveten skole, Eidanger

Spoten på Tveten skole på Eidanger sto ferdig sensommeren 2012. Her finner du forskjellige trebenker med en krapp helling. Er også ett gap før benkene, som gjør seg godt i et line. Står også en litt slitt miniramp på utsiden av idrettshallen der oppe. Og en bmx pumpebane som er fet å ha oppvarmingssession på skate.

skien-torv-arman_edited_edited.jpg

Arman Majedi 3flip spreadlegs ut 8ern på Torvet i Skien. Foto: Aleck Jonsaas

Trebenker & gap, Campus Kjølnes

I nærheten av Betongparken på Kjølnes finner du de store trebenkene med gap etter og ett roadgap på parkeringen til høyskolen.

Herøya skole, Herøya

Herøya skole har mange trebenker, flere bumps, og en manualpad og noen trapper.

Ælvespeilet, Porsgrunn

På bortsiden av rådhuset i Porsgrunn ligger det ett nytt kulturhus. Her er det perfekt betongunderlag, metalcurbs, og en høy manualpad.

Rådhustrappa, Porsgrunn

Granittcurbs, trapper, gaps og rail

bottom of page